Direct naar inhoud

Over ons

We realiseren duurzame groei en financiële veerkracht met een andere, unieke aanpak.

Onze andere aanpak voor beleggen en adviseren

We hanteren een andere, onderscheidende benadering van advisering en beleggingsmanagement. In plaats van steeds weer verouderde modellen te herhalen, kijken wij verder en in onverwachte richtingen. Onze teams bestaan uit professionals met verschillende achtergronden, zienswijzen en ervaringen. Daarmee verkleinen we de kans op blinde vlekken en houden we altijd een open oog voor nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen we je fundamenteel betere maatwerkoplossingen bieden.    

Deze inhoud van Cincopa is beschikbaar na het accepteren van de cookies.

Fluoriserende kwallen in water

Ontdek ons inspiratieplatform IMAGINE

Met ons platform IMAGINE willen we je inspireren met content die aansluit bij onze unieke benadering van risico, veerkracht en groei. Je vindt hier content die is gebaseerd op publicaties van en interviews met (inter)nationale thought leaders. Met dit inhoudelijk gedachtegoed willen we je het belang laten zien van een andere aanpak in ons streven naar betere pensioenoplossingen waarvan iedereen profiteert.

Onze aanpak

Met onze andere aanpak kunnen we je financiële oplossingen bieden die duurzamer en veerkrachtiger zijn. Onze bedrijfscultuur maakt dat mogelijk.

3 bergbeklimmers lopen op de top van besneeuwde bergkam

Onze sterk onafhankelijke mindset

We zijn Cardano twintig jaar geleden begonnen vanuit onze overtuiging dat mensen recht hebben op meer dan de gemiddelde standaard. Als particulier bedrijf kunnen we ons snel aanpassen aan de snel veranderde wereld – of het nu gaat om maatwerkoplossingen voor de unieke wensen van onze opdrachtgevers of om het aanjagen van de discussie omtrent actuele beleggingsvraagstukken. Vanuit dezelfde overtuiging willen we het goede doen, niet alleen voor onze opdrachtgevers en hun deelnemers, maar voor de hele samenleving. We voelen ons betrokken bij het bijdragen aan een eerlijke en duurzame economie voor iedereen.

persoon met 2 vervaagde mensen op strand met rots in zee

Een ongebruikelijke aanpak voor betere oplossingen

Wij denken anders over risico dan de rest van onze sector. Al sinds de oprichting kiezen we voor een uitgebalanceerde beleggingsbenadering waarin de investering rendeert en tegelijk volledig beschermd is. Om dit te realiseren kijken verder dan wie ook in de sector en dwingen we onszelf rekening te houden met het onverwachte. Hiermee lopen we voorop zodat onze opdrachtgevers daarvan profiteren. Daar zijn we trots op.

Groep mensen bij zonsondergang op topje van heuvel

Onze teams presteren buitengewoon

De kwaliteit van ons advies wordt zonder uitzondering als uitstekend beoordeeld en dat hebben we te danken aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk om multidisciplinaire teams samen te stellen van professionals met verschillende zienswijzen en vaardigheden. Dit vanuit de overtuiging dat diversiteit buitengewone oplossingen oplevert. Mentorschap is in onze bedrijfscultuur verankerd en dat zorgt voor permanente individuele groei. Dat leidt tot sterk betrokken teams die blijven streven naar nog betere resultaten voor onze opdrachtgevers en de samenleving.