Direct naar inhoud

Over Cardano

We realiseren duurzame groei en financiële veerkracht met een andere, unieke aanpak.

Over ons

Wij helpen pensioenfondsen, verzekeraars, banken en vermogensbeheerders de verwachtingen van hun deelnemers en klanten te overtreffen. We gaan verder dan gewoon rendement maken. Met onze dienstverlening bieden onze klanten hun deelnemers of klanten een hoge mate van pensioenzekerheid en gemak, en maken zij tegelijkertijd een veilige en duurzame wereld mogelijk. Zo dragen wij gezamenlijk, als partners, bij aan de kwaliteit van leven van mensen.

Onze mensen zijn onze kracht. Onze specialisten kijken naar het grotere plaatje, begrijpen de weerbarstige context en doelen van onze klanten. Met hun kennis en innovatieve mindset lossen zij complexe problemen op. Het stelt onze klanten in staat hun deelnemers of klanten meer rendement, meer impact, meer eenvoud en minder risico te bieden.

Expert met 25 jaar ervaring

Sinds onze oprichting zijn we een pionier op het gebied van financieel risicomanagement en duurzaam beleggen. In 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot expert in het verhogen van de financiële en niet-financiële impact. In onze thuismarkten Nederland en het Verenigd Koninkrijk beheren we Eur. 60 miljard aan vermogen voor ongeveer 70 partijen en bedienen we indirect ruim 1,5 miljoen mensen. Met de meeste van onze klanten hebben we een strategisch partnerschap van 10 jaar of langer.

>550

professionals

>70

institutionele vermogensbeheer klanten

>60

mld € vermogen onder beheer

Team

Ons team vormt het hart van ons succes en dat van onze klanten. Hoogopgeleide specialisten, gedreven door passie, gaan verder dan traditionele beleggingsprofessionals. We zijn nieuwsgierig, leergierig en betrokken op onze klanten, bij elkaar en onze wereld. We omarmen het grote plaatje en begrijpen de complexiteit van de wereld, waarbij oppervlakkige analyses niet volstaan.

 

De kracht van ons team schuilt in diversiteit, met experts uit verschillende culturen en branches. We geloven dat diverse perspectieven verrijkte inzichten opleveren, wat leidt tot effectievere risicobeheersing en impact.

Werken bij Cardano

We streven ernaar een echt divers en eerlijk bedrijf te zijn, met het juiste talent om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. We willen een afspiegeling zijn van de samenleving die we dienen en streven naar diversiteit op alle niveaus van ons bedrijf. Ons doel is om van de Cardano Group een geweldige werkplek te maken waar iedereen kan floreren en bijdraagt aan onze visie om van rendement naar rendement met impact te gaan.