Direct naar inhoud

Binnen Cardano

Leer een aantal van onze mensen kennen.

Duurzaamheid, Risicomanagement en het aangaan van Partnerships vormen onze kern. Onze gepassioneerde experts realiseren succesvolle partnerschappen en behalen de gewenste resultaten voor onze klanten. Ontdek een aantal van onze experts:

Arjan Ruijs

Senior Responsible Investment Officer

Arjan is sinds 2019 bij Cardano werkzaam en leidt het duurzaamheidsbeleid binnen ons Sustainability team. Met een expertise in verschillende duurzaamheidsthema’s, zet hij zich in op klimaatverandering en biodiversiteit voor een duurzamere wereld.

Corné van Zeijl

Economist / Strategist

Corné is sinds 1986 actief in het effectenvak. Als auteur, spreker en lid van het asset allocatie team, deelt hij zijn expertise in verschillende media en heeft hij twee boeken geschreven over beleggerspsychologie.

Dennis van der Putten

Chief Sustainability Officer

Dennis werkt sinds 2006 bij Cardano en heeft een brede kennis van asset management. In zijn huidige rol van CSO is hij verantwoordelijk voor de Cardano visie op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor onze klantadvisering op duurzaamheidsvlak. Dennis spant zich in om de financiële sector op een innovatieve manier vooruit te helpen. Zo werd hij eerder benoemd tot de “Trouw Duurzame Top 100” en was hij “Changemaker” in the categorie duurzaam beleggen.

Hilde Veelaert

CIO Public Markets

Hilde is sinds 1994 actief in de asset management sector. Vanuit haar verleden bij Actiam en in haar huidige functie, staat ze aan de frontlinie van diverse ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Elke dag werkt ze aan het genereren van positieve impact, zowel voor haar klanten als de transitie naar een duurzame maatschappij.

Julia Ernsting

Strategisch Adviseur

Julia is deskundige in pensioenfondsen en brengt meer dan 15 jaar mee naar de balans van pensioenfondsen. Zo werkt ze continu aan het verbeteren van beleid en processen met het oog op tevreden klanten en een goede pensioenzekerheid.

Pim van Diepen

Managing Director

Pim is actuaris bij Cardano sinds 2016 en excelleert in het oplossen van complexe pensioenvraagstukken. Hij adviseert institutionele beleggers over balansrisicomanagement en beleggingsstrategie. Daarmee draagt hij bij aan strategische innovatie en het verder verbeteren van klantrelaties.

Rik Klerkx

CIO LDI & Private markets

Rik is sinds 2015 bij Cardano werkzaam om ons portfolio management team te versterken. Vanuit zijn passie richt hij zich op het ontwikkelen en beheren van investeringsstrategieën voor onze institutionele klanten, met de focus op duurzame maatschappelijke veranderingen.

Roel Mehlkopf

Pension Fund Advisor

Roel is sinds 2018 dé pensioencontract expert bij Cardano. Hij is bekend met alle ins & outs van pensioencontracten en op de hoogte van de wet- en regelgeving. Met zijn diepgaande kennis adviseert hij fondsen over de mogelijkheden bij het ontwerp van beleggingsbeleid.

Stefan Lundbergh

Director Insights

Stefan combineert theorie met praktijk met als doel het ontwerpen van levensvatbare pensioenoplossingen die voor iedereen werken. Daarmee draagt hij dagelijks bij aan het vergroten van de pensioenzekerheid. Daarnaast inspireert hij door zijn kennis over onderwerpen zoals gedragsbeleggen te delen.

Sylvia Giezeman

Portfolio Manager Impact Investing

Sylvia is sinds 2011 werkzaam bij Cardano en is gespecialiseerd in impactbeleggen en duurzaamheid. Ze beheert fondsen en ontwikkelt duurzame strategieën die bijdragen aan de transitie naar een duurzame wereld.

Sytske Groenewald

Impact Manager

Sytske heeft een passie voor impact. Ze is gedreven om verandering te creëren en bij te dragen aan het verminderen van ongelijkheid en het ondersteunen van mensen om in hun basisbehoeften te voorzien. Ze is ervaren in ESG en heeft een sterke achtergrond in impactmeten. Sytske heeft een master Culturele Antropologie en een bachelor Economie van de Universiteit Utrecht. Ze voltooide haar Ph.D. studie aan Wageningen Universiteit en Researchcentrum.