Direct naar inhoud

Van rendement naar rendement met impact

We bieden gespecialiseerde diensten en beleggingsstrategieën aan, gericht op het bieden van meer pensioenzekerheid, gemak en duurzaamheid. Met advies, vermogensbeheer, impactmanagement en een operationeel partnership ondersteunen wij jou in elk onderdeel van het beleggingsproces. Doeltreffend, praktisch en kostenefficiënt.

Overzicht Diensten

 • Advies

  Van de balans tot portefeuille; ontwikkelingen vragen om aangescherpt beleid op elk niveau
 • Impactmanagement

  Impactbeleggen als integraal onderdeel van jouw beleggingsbeleid
 • Vermogensbeheer

  Beleggen gaat over meer dan financieel rendement, het moet bijdragen aan de transitie naar een duurzame wereld
 • Partnerships

  Operationele voordelen behalen door meer structuur aan te brengen in vermogensbeheer

Advies

Hoe pas je de beleggingsdoelstellingen en de portefeuille optimaal aan op de veranderende wereld? Met economische veranderingen, nieuwe wet- en regelgeving, een nieuw pensioenstelsel en de druk op meer duurzaamheid, is aangescherpt beleid op elk niveau nodig. Van strategie tot implementatie. Dit ontwerpen we samen met jou. We brengen doelstellingen, risico’s, kansen en randvoorwaarden in kaart. Vanuit verschillende invalshoeken adviseren we over een nieuwe manier van denken en nieuw beleid.

Pad in het bos met wandelaar op splitsing

Impactmanagement

Hoe kun je de impactportefeuille zo efficiënt mogelijk implementeren en impact vergroten? Beleggen in impactfondsen groeit, maar is complex en onzeker. Die complexiteit nemen we voor jou weg. Met Impactmanagement wordt impactbeleggen een integraal onderdeel van jouw beleggingsbeleid. We ontwikkelen, implementeren en beheren het impactbeleid. Dat is ontzorging in het gehele proces terwijl jij grip behoudt.

Vermogensbeheer

Hoe zorg je ervoor dat een investering meer oplevert dan rendement? Het moet leiden tot pensioenzekerheid en positief bijdragen aan de transitie naar een duurzame wereld: impact creëren. Samen met klanten ontwikkelen we strategieën voor specifieke doelen, met op maat gemaakte oplossingen. Tevens bieden we een gevarieerd aanbod van beleggingsstrategieën via beleggingsfondsen. Of je nu veel geld wilt beleggen voor jezelf, deelnemers of klanten, onze strategieën zijn doeltreffend, kostenefficiënt en met aandacht voor risico’s en duurzaamheid.

Partnerships

Hoe breng je meer structuur in vermogensbeheer aan? Hoe verlaag je de kosten en verhoog je de flexibiliteit? Met Cardano als partner bereik je deze doelstellingen. Met vereenvoudiging van structuren komen operationele voordelen.

 

We adviseren in de architectuur en de juridische en fiscale vormgeving van de implementatie. We bouwen en beheren de structuur, beheren het vermogen en nemen de volledige verantwoordelijkheid.

Ontvang wekelijks een korte update over de financiële markten

Portfoliomanagers bij Cardano zitten dagelijks bovenop het nieuws over de internationale financiële markten. Elke vrijdagmiddag doen zij kort en toegankelijk verslag van de wereldwijde trends. Inclusief hun impact op beleggingen. Schrijf je in voor de wekelijkse updates.

Aanmelden Stay for the Weekend