Direct naar content

Download de verkorte versie van ‘The Enemy Within’

Krijg in korte tijd inzicht in cognitieve valkuilen die in ons allemaal schuilen en volg de 8 stappen naar betere beslissingen. Zo kan jij en jouw bestuur robuustere beslissingen nemen die de tand des tijds doorstaan.

We kampen allemaal met onze eigen ‘Enemy Within‘: de biases die ons allemaal beïnvloeden. Door deze valkuilen kunnen zelfs de allerslimsten onder ons de grootste fouten maken. Met – zeker ook in de financiële wereld – desastreuze gevolgen. Maar hoe ziet de echte wereld er dan uit? Hoe kun je zorgen dat je en jouw bestuur vanaf nu betere strategische beslissingen nemen?  Krijg nu snel inzicht in de belangrijkste theorieën.

Download onderaan deze pagina de beknopte versie van de whitepaper XL ‘The Enemy Within’. En ga de confrontatie aan met je eigen overtuigingen. Deze verkorte versie is perfect om met je collega’s te delen, te gebruiken in presentaties en om het stappenplan altijd bij de hand te hebben.

Volledige versie alleen in boekvorm verkrijgbaar

Wil je liever een gedrukte whitepaper XL ontvangen? Vraag hier ‘The Enemy Within’ in boekvorm. 

‘The Enemy Within’ is een luxe uitgevoerd boek met meer dan 100 pagina’s vol praktische hulpmiddelen om deze cognitieve valkuilen te vermijden en in acht stappen te komen tot betere besluiten en een robuuste beleggingsstrategie. Vul je gegevens in en we sturen je de whitepaper XL gratis toe.

Download de beknopte versie van de whitepaper XL 'The Enemy Within' en ga de confrontatie aan met je eigen overtuigingen.

Blijf op de hoogte met onze updates

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In ons privacy statement leggen we uit hoe we met je gegevens omgaan.