Direct naar inhoud

Download de scenariostudie 2023-2025 Skyfall

De zekerheid van een solide voorbereiding op een onzekere toekomst

Anticipeer op ingrijpende veranderingen en herken nieuwe kansen en risico’s in een snel veranderende wereld. De scenariostudie 2023-2025 Skyfall ondersteunt pensioenprofessionals bij het voeren van een robuust beleggingsbeleid.

We leven in een wereld waarin licht ontvlambare grootheden het tegen elkaar opnemen en geopolitieke spanningen de status quo vormen. Onze nieuwe scenariostudie beschrijft vijf uiteenlopende extreme economische scenario’s voor de komende jaren. Door hiermee rekening te houden kunnen pensioenfondsen de risico’s beheersen die zij niet willen of kunnen dragen, bijvoorbeeld in aanloop naar het nieuwe pensioencontract.

De scenariostudie 2023-2025 Skyfall omvat:

  • Een stappenplan
  • Een overzicht van actuele risico’s
  • De aanjagers van verandering
  • Vijf scenario’s: Japanscenario, depressie, inflatie, stagflatie en voorspoed

Onze scenariostudie 2023-2025 Skyfall helpt bij het behoedzaam manoeuvreren in een snel veranderende wereld. Zodat je een robuust beleggingsbeleid kunt blijven voeren.

Download de scenariostudie 2023-2025

De vijf sterk uiteenlopende economische scenario’s in de studie maken het mogelijk om signalen, kansen en risico’s vroegtijdig te herkennen. Hiermee kunnen pensioenfondsen de risico’s beheersen die zij niet willen of kunnen dragen.

Download scenariostudie Skyfall

James Bond: Everyone needs a hobby.
Silva: So what’s yours?
James Bond: Resurrection.