Direct naar inhoud

Samenwerking met Verbond van Verzekeraars

Vanaf 1 mei 2023 is Cardano een partner van het Verbond van Verzekeraars. Het delen van kennis is een van de belangrijkste doelstellingen van het Verbond en Cardano is verheugd om hieraan bij te kunnen dragen.

Vooral op het gebied van duurzaam beleggen en risicomanagement willen wij graag samenwerken met de leden en andere aangesloten organisaties. Door onze ervaring met klanten uit de verzekeringssector zijn wij bekend met de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

“Cardano Group is met ingang van 1 mei 2023 Associate Partner van het Verbond van Verzekeraars. Wij zijn hier erg trots op en kijken uit naar een succesvolle samenwerking in 2023!” Richard Weurding – algemeen directeur Verbond van Verzekeraars.

“Met dit partnership streven we er als Cardano naar om blijvend relevant te zijn voor onze verzekeraars klanten. Ook zien we een goede fit met de thema’s en doelstellingen van het Verbond, zoals het strategisch Plan ‘Samen Sterker’ dat zicht richt op een duurzame toekomst.” Maureen Schlejen – CCO en Dennis van der Putten – Co-Head of Sustainability, Cardano.