Direct naar inhoud

Noortje de Beijer nieuwe CCO Cardano

Per 1 september 2023 is Noortje de Beijer benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van Cardano.

Per 1 september 2023 is Noortje de Beijer benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van Cardano. Zij volgt Maureen Schlejen op, die Cardano verlaat.

Als CCO is Noortje verantwoordelijk voor het leiderschap en voor de verdere uitrol van Cardano’s commerciële strategie, die de organisatie sinds de overname van ACTIAM heeft doorontwikkeld. Met haar benoeming is de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd. Noortje kent de onderscheidende filosofie, aanpak en klanten van Cardano goed. De combinatie van risk management, pensioen en duurzaam beleggen vraagt om een proactieve aanpak en dit sluit perfect aan bij haar ambitie en bij haar visie op de toekomst van de organisatie. Haar benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM.

noortje web

Noortje de Beijer nieuwe CCO Cardano

Noortje werkt sinds 2011 bij Cardano. Na haar studie biomedische technologie aan de Technische Universiteit Eindhoven en daarna econometrie aan Tilburg University, startte ze bij het toenmalige Risk Control & Operations team van Cardano. Noortje ontwikkelde in korte tijd door naar strategisch niveau in klantbediening binnen het Client Servicing & Advice team. Sinds 2019 is zij hoofd van dit team.

Noortje de Beijer: “Ik vind het leuk om na te denken over wat mensen drijft en waar ze blij van worden. Het is een soort puzzel om mensen, werkzaamheden, en de bijzondere behoeften van klanten te koppelen. Ik ben zeer enthousiast en vereerd deze verantwoordelijkheid op me te mogen nemen. Het invullen van deze rol is een grote uitdaging en ik realiseer mij dat ik grote schoenen te vullen heb. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat ik samen met de collega’s van het commerciële team mooi werk kan verzetten de komende tijd. Er staat veel op het programma, maar we hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om succesvol te zijn.

Harold Naus, CEO Cardano: “Met de benoeming van Noortje nemen we afscheid van Maureen Schlejen, die Cardano verlaat om aan de slag te gaan bij een andere organisatie. Wij vinden het jammer dat zij vertrekt, maar wensen haar veel succes in haar nieuwe rol. Wij zijn trots en verheugd dat Noortje haar opvolger is en hadden de continuïteit van de functie en de bijkomende operatie niet op betere wijze kunnen waarborgen. Met haar 12 jaar ervaring binnen ons bedrijf kent zij onze wijze van klantbediening, de volledige nadruk op oplossingen adviseren en implementeren, als geen ander. Noortje is aldoor nauw betrokken geweest bij de uitrol van de commerciële strategie van het nieuwe, geïntegreerde Cardano. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ze samen met het team hier op uitstekende wijze vervolg aan gaat geven.