Straight to content

Wij zijn Cardano

Wij zijn een Nederlandse risico- en pensioenspecialist met een onafhankelijke en afwijkende kijk op de financiële wereld. We combineren onze pioniersgeest met onze expertise als duurzame pensioenbelegger in ons streven naar betere pensioenoplossingen voor iedereen.

Terugblik op IMAGINE 2022

Tijdens IMAGINE 2022 gingen we gezamenlijk op zoek naar een duurzame wereld. Dat voelde niet altijd even comfortabel. Kijk terug op enkele memorabele momenten.

This Cincopa content is available after accepting the cookies.

Diverse mensen die oversteken op zebrapad

Een robuust, rechtvaardig en stabiel pensioen

Als pensioenfonds wil je deelnemers een rechtvaardig en stabiel pensioen bieden in een intrinsiek onzekere en onvoorspelbare wereld. Wij realiseren al ruim twintig jaar een robuust pensioen voor de deelnemers van onze opdrachtgevers. Niet via de schijnzekerheid van wiskundige modellen, maar met risicomanagement op basis van scenario’s.

man zittend op berg die uitkijkt op landschap

Onze unieke kijk op risico, veerkracht en groei

Met onze unieke benadering van risico, veerkracht en groei kijken we verder, in onverwachte richtingen. We vermijden het voorspelbare en een beperkte blik. Onze onafhankelijke mindset stelt ons in staat de dingen anders te doen. Zo vinden we nieuwe oplossingen in snel veranderende omstandigheden en dagen we de status quo uit. Daarin zijn we uniek.

mensen in toren voor raam met uitzicht op stad

Stabiliteit in een onzekere wereld

We maken pensioenfondsen robuust en weerbaar met duurzame beleggingsoplossingen die op de lange termijn zekerheid bieden. Zodat jij je toezeggingen kunt nakomen, ongeacht de economische ontwikkelingen en de instabiliteit van de financiële markten. We bieden stabiliteit in een onzekere wereld.

Harold Naus.

In de samenwerking met onze klanten bieden wij uitgebreide risicomanagement- en beleggingsoplossingen. Onze klanten profiteren van tientallen jaren ervaring en expertise op het gebied van financiële markten en het Nederlandse pensioen- en levensverzekeringsstelsel.

Harold Naus – CEO Cardano Nederland

Geïnteresseerd in wat wij bieden?

Maatwerk – Flexibiliteit –
Volledige ontzorging – Persoonlijk advies

Beleggingsoplossingen

Als pensioenfonds wil je een robuust en duurzaam pensioen voor je deelnemers met specifieke beleggingsdoelstellingen.

Advies

Als pensioenfonds of institutioneel belegger wil je een onafhankelijke partij die je verder helpt met advies voor betere beleggingsresultaten.

Wij zijn Cardano

Bekijk hoe wij als Cardano Group onze krachten bundelen om betere pensioenoplossingen voor iedereen te bieden.

This Cincopa content is available after accepting the cookies.