Skip to content

Waar kun je altijd op rekenen

Voor welke LDI-portefeuille je ook kiest, het levert je naast stabiliteit grip op de risico’s en de uitvoering op. Met een LDI-portefeuille via Cardano ben je verzekerd van:

Betrouwbare operationele processen

Ons implementatieplatform hebben we grotendeels intern ontwikkeld, specifiek voor derivaten- en obligatietransacties tussen pensioenfondsen en tegenpartijen. Ruim vijftig pensioenfondsen uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk maken hier gebruik van. Alle operationele werkzaamheden voeren we in één ‘straight-through’ proces uit, waardoor we het operationele risico minimaliseren. Dit strekt van transactie-executie, conformatie en waardering tot reconciliatie, onderpandbeheer, EMIR/ MIFID-compliance en rapportage.

Voor onze klanten handelen wij jaarlijks ruim 120 miljard euro aan onderliggende waarde. Dit maakt ons een gespecialiseerde speler met inkoopkracht. Wij treden nooit op als tegenpartij.

Toegang tot risicomanagementexpertise

Wij staan sinds onze oprichting in 2000 aan de basis van LDI en de inzet van derivaten bij pensioenfondsen in Nederland. We combineren expertise op het gebied van financiële markten, risicomanagement en pensioen. Je krijgt volledige toegang tot onze ervaring en kennis. Via de portefeuille(s) die we implementeren en door met elkaar samen te werken. Je krijgt rechtstreeks toegang tot onze specialisten.

Hoog serviceniveau

We leggen beleid, beslissingen en gebeurtenissen altijd uit. Verzorgen alle analyses die je nodig hebt om beslissingen te nemen. Maken alles transparant. We verzorgen ook regelmatig workshops en opleidingssessies.

Nederlandse wortels 

Wij zijn een Nederlands bedrijf met diepe wortels in de Nederlandse pensioensector. We communiceren altijd in het Nederlands. Al het werk wordt gedaan op ons kantoor in Rotterdam.