Skip to content

Waar kun je op rekenen

Leer meer over de voordelen van onze dienstverlening

Jouw financiële doelstellingen zijn ons startpunt.

Wij helpen jou de financiële doelstellingen van jouw pensioenfonds op een stabiele wijze te realiseren. Door te zorgen dat de financiële positie onder elk economisch scenario voldoende blijft om de pensioenbelofte waar te maken. Hiervoor ondersteunen we je met het implementeren van afdekkingsoplossingen. Voor welke afdekking je ook kiest, het levert je naast meer stabiliteit, meer grip op de risico’s en de uitvoering op.

Een afdekkingstrategie op maat.

Op basis van advies dat we samen met jou en andere betrokkenen ontwikkelen. Wij zijn de onafhankelijke risicomanagementexpert in Nederland. Met onze ervaring kunnen wij het risicoprofiel van de balans volledig afstemmen op de wensen van het bestuur. Het pensioenfonds investeert dan ook niet in een standaard beleggingsfonds, maar geeft een mandaat-op-maat af. Dit kan een discretionair of advies-plus-executiemandaat zijn. De ISDA-documentaties op basis waarvan het pensioenfonds transacties aangaat met banken kunnen op maat en naam van het pensioenfonds zijn. Het kan ook gebruik maken van de paraplu-ISDA’s van Cardano.

Lage transactiekosten.

Ons team van handelaren handelt dagelijks in een breed palet aan obligaties en derivaten op diverse platforms. Wij zijn onafhankelijk, treden nooit op als tegenpartij, maar alleen namens onze klant. We onderhouden een breed en diep netwerk van potentiële tegenpartijen en verhandelen jaarlijks voor ruim 100 miljard euro aan onderliggende waarde. Dit maakt ons tot een grote speler met inkoopkracht.

Complete uitvoering, van front- tot  backoffice.

Van transactieconfirmaties, positieadministratie, reconciliatie en waarderingen tot onderpandbeheer, EMIR-compliance en rapportage. Wij ontzorgen jou en alle betrokkenen binnen het fonds volledig. Al het werk wordt gedaan op ons kantoor in Rotterdam. Zo zorgen we voor korte en heldere communicatielijnen en realiseren we snelle onderlinge afstemming.

Brede ondersteuning op een hoog serviceniveau. Altijd op maat.

We leggen beleid, beslissingen en gebeurtenissen goed uit. Maken alles transparant. We verzorgen regelmatig workshops en opleidingssessies. In deze sessies bereiden we iedereen binnen jouw fonds voor op nieuwe ontwikkelingen. We passen tijdig onze werkwijze en rapportages aan nieuwe omstandigheden aan.

Nederlands.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met diepe wortels in de Nederlandse pensioensector. We communiceren altijd in het Nederlands.