Skip to content

Onze drijfveren

Ontdek waar onze passie ligt

Onze eigen kijk op een rechtvaardige samenleving.

Wij geloven in een rechtvaardige samenleving.
Waarin financiële dienstverlening bijdraagt aan de kwaliteit van leven.
Waarin zorgvuldig en risicobewust wordt omgegaan met andermans geld.

Maar we leven in een complexe en onzekere wereld waarvan we nog maar weinig begrijpen. Met een fragiel financieel systeem dat geregeld op hol slaat. En waarin onnodige verliezen leiden tot groot persoonlijk leed.

Daarom werken wij aan een rechtvaardigere samenleving. Met het creëren van een robuust pensioensysteem dat vertrouwen geniet en rust genereert. Waarin het pensioen van mensen toereikend is voor een goede oude dag.

Dat is onze missie. Daar steken we onze nek voor uit. Dat is waar we voor staan.

Onze eigen kijk op gedrag en onzekerheid.

We zijn gefascineerd door de invloed van ons gedrag en hoe we beslissingen nemen op de economie en de financiële markten. We willen daar iedere dag meer van weten. Om zo iedere dag beter te worden in het elimineren van onnodige en onacceptabele risico’s.

We hebben daarbij het zelfvertrouwen om de status quo uit te dagen. Om de ongemakkelijke waarheid te brengen. Maar ook om te inspireren en verandering in gang te zetten. Wij zijn daarin onafhankelijk en vooruitstrevend.

Onze eigen kijk op het realiseren van doelstellingen op veilige manier.

We helpen pensioenfondsen met het implementeren van afdekkingsoplossingen. Altijd op maat, altijd op basis van de laatste inzichten, kennis en wetgeving. Zodat zij haar financiële doelen op een realistische, verantwoorde en veilige manier kunnen realiseren.

Zo dragen wij bij aan meer stabiliteit en een veilig pensioen in een onzekere wereld.
Zo werken we samen met klanten die dit ook een aantrekkelijke zienswijze vinden.

Wij zijn Cardano, risico- en pensioenspecialisten.