Skip to content

Onze drijfveren

Een rechtvaardige samenleving

Wij geloven in een rechtvaardige samenleving.
Waarin financiële dienstverlening bijdraagt aan de kwaliteit van leven.
Waarin zorgvuldig en risicobewust wordt omgegaan met andermans geld.

Maar we leven in een complexe en onzekere wereld waarvan we nog maar weinig begrijpen. Met een fragiel financieel systeem dat geregeld op hol slaat. En waarin onnodige verliezen leiden tot groot persoonlijk leed.

Daarom werken wij aan een robuust pensioensysteem dat vertrouwen geniet en rust genereert. Waarin het pensioen van mensen toereikend is voor een goede oude dag. Om zo bij te dragen aan een rechtvaardige samenleving.

Dat is onze missie. Daar steken we onze nek voor uit. Dat is waar we voor staan.

Gedrag

We zijn gefascineerd door de invloed van ons irrationele gedrag op de economie. We willen daar iedere dag meer van weten. Om zo iedere dag beter te worden in het elimineren van onnodige, onverwachte en onacceptabele marktrisico’s.

We hebben daarbij het zelfvertrouwen de status quo uit te dagen. Om de ongemakkelijke waarheid te brengen. Maar ook om te inspireren en verandering in gang te zetten. Wij zijn daarin onafhankelijk en vooruitstrevend.

LDI aan de basis van veilig pensioen

We helpen pensioenfondsen hun marktrisico's te beheersen. Met het implementeren van hun LDI-strategie. Altijd op maat en op basis van de laatste innovaties en wetgeving. Als partner. Zodat zij hun pensioendoelstellingen op een stabiele en veilige manier realiseren.

Zo dragen wij bij aan meer stabiliteit en een goede oude dag in een onzekere wereld.

Wij zijn Cardano, risico- en pensioenspecialisten.